Over ons

/Over ons
Over ons2018-05-22T22:48:41+00:00

Vekas is een Finse producent van kunststof hot tubs met bijna 20 jaar ervaring. Het familiebedrijf beschikt over een brede kennis van hot tubs en heeft een productlijn van 3 soorten hot tubs: 2 ronde modellen (Ø 180cm en Ø 160cm) en een uniek vierkant Model (Cube Tub). Alle types beschikken over een speciaal, onverwoestbaar design met geïntegreerde zitplaatsen en zijn standaard voorzien van drinkbekerhouders. Een breed assortiment van accessoires en mogelijkheden zorgen voor een verdere personalisatie van uw hot tub.

Van nature is Vekas vernieuwend en zoekend naar nieuwe mogelijkheden om de optimale wellness beleving te bieden. Daarnaast is er de kennis om klant specifieke projecten (van groot naar klein) te realiseren.

Met de introductie van onze hot tubs op de nederlandse en duitse markt zijn wij een nieuwe weg ingeslagen om de finse saunacultuur verder aan europa voor te stellen.

Onze website biedt u de mogelijkheid om online te bestellen, maar uiteraard zijn wij graag bereid om u van verdere informatie over de mogelijkheden, aflevering en installatie te informeren.

Neem contact op

Heeft u een vraag of interesse? – Neem dan vrijblijvend contact op!

Neem contact op